Beoordelingen van Saffraan Restaurant Eindhoven

Recente recensies

5.0
Bvkr
vandaag
Bvkr
22 juli 2021
S.
15 juli 2021

Voor het eerst hier besteld en de gerechten vielen erg in de smaak. Alles netjes verpakt en werd door een vriendelijke jongeman bezorgd. Wel zou ik graag op de website willen zien wat voor vlees het gehakt is. Ik zal zeker nog een keer bestellen!

Alnima
11 juli 2021

Top service en kwaliteit. Heerlijk eten! Blijft mijn favoriete restaurant in Eindhoven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ws
8 juli 2021

We hebben het gezellig gehad met jullie proeverij. Allleen het rijstgehalte in verhouding tot de prijs was erg hoog!

Ali
7 juli 2021

Vers en lekker!

Paul Leenders
30 juni 2021

Heerlijk gegeten. Dankjewel.

Ilias
23 juni 2021
Greet
13 juni 2021

Fantastisch

Bart
5 juni 2021

De proeverij besteld. Heerlijke gerechten! Een zalig palet van smaken. En dat keurig thuisbezorgd. Aanrader!

Bas
5 juni 2021
Stef
30 mei 2021

Heerlijk eten, maar graag bezorgen op afgesproken tijd. Jullie hebben niet voor niks deze functie op de website om later te laten bezorgen. ik vind het zonde om vervolgens het eten koud te laten worden. Maar fantastische eten, vooral de deeg kussentjes.

Astrid
29 mei 2021

Weer eens wat anders. Verrassende smaken, kruidig.

afshin
25 mei 2021

Dit is de tweede keer dat ik hier eten bestel. Totaal geen smaak aan eten en heel duur, jammer van mijn geld

Samantha
25 mei 2021

Heel lekker eten, wij hebben weer genoten zoals altijd!

Ghazali
24 mei 2021

Bezorgtijden en kwaliteit van gerechten waren zeer horf

Milly
24 mei 2021

Altijd even lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Amir
23 mei 2021

Heerlijk gegeten!

Stephan
22 mei 2021

Lekker maar te duur voor wat je krijgt, en ondanks te hebben gebeld over hoe lang de bezorging zou duren vooraf, kwam het 40min later dan afgesproken. Niet voor herhaling vatbaar.

Marije van Dongen
21 mei 2021

Heerlijk gegeten vandaag. Met ons mam samen genoten van de vegetarische proeverij. Voor mij niet de eerste keer maar voor mijn moeder een kennismaking met de keuken van saffraan. Voor herhaling vatbaar. Ook precies op tijd bezorgd en het eten was goed warm!

Marc
15 mei 2021

Heerlijke stoof en zeer smakelijke rijst.

Sanne
13 mei 2021
Rekha
13 mei 2021

Super lekkere gerechten, snel en correct geleverd! Veel te veel voor 2 vrouwen, haha

Joep N
13 mei 2021

We hebben heerlijk gegeten van de Perzische proeverij. Hoeveelheden zijn prima en op de afgesproken tijd bezorgd.

Anneke
13 mei 2021

Door mijn Iraanse man Saffraan leren kennen en sindsdien regelmatig in het restaurant gegeten en afgehaald. Ook deze keer waren de Ash, Fesenjan en spiezen weer heerlijk. We hopen snel weer in het restaurant te mogen eten!

Mw jong
13 mei 2021

Super service en heerlijk eten! De bezorger was stipt op tijd. Echt een aanrader!

Jeroen
11 mei 2021
Patrick
6 mei 2021

Enkele keren besteld en het is echt erg lekker... vooral de rijst is super! Precies op tijd bezorgd!

Thomas
4 mei 2021

Een vegetarische proeverij besteld, heerlijk! Meer dan genoeg voor 2 personen (had ook wel een derde mee kunnen eten), kwaliteit was erg goed. Enige “minpuntje” was de vertraging van 30min, maar dit is meteen opgelost. Echt een aanrader!

Naseh
1 mei 2021

Good delivery. Nice yo grt email updated and a call saying they will be a few minutes late. Good job Unfortunately, kebab quality was dramatically reduced wrt last few times. We have been there and ordered many many times in the past, and this time it was a huge surprise. Very sad to see this...

Tokhi
30 april 2021
Anoniem
30 april 2021

Het eten was smaakvol, warm en de bezorging was goed! Een echte aanrader!

Astrid
27 april 2021

Eens een keer iets anders. Kruidig, smakelijk. Erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

AM
27 april 2021

Saffraan is een kleine fijne restaurant waar je heerlijk kan eten. Nu door de coronamaatregelen niet mogelijk is om in het restaurant te eten heb ik gekozen om maaltijden af te halen. Het plaatsen van de bestelling en afhalen ging goed. Het eten was lekker en kruidig maar jammer genoeg was de verhouding rijst en vlees een beetje scheef. Ik kreeg heel veel rijst tov de hoeveelheid vlees. Een andere verhouding zou veel fijner zijn gezien het bedrag waarvoor ik besteld had.

Harry
27 april 2021

Heerlijk in één woord. En heel goede bezorger. Aanrader.

Anoniem
26 april 2021

Zoals altijd heerlijk, warm en perfect geleverd.

Janneke
22 april 2021

Wij hadden de Perzische 3-gangenproeverij voor 2 personen: Wat een kleurrijk, veelzijdig en heerlijk menu! Echt genoten en de hoeveelheid was ruim voldoende voor twee personen.

vd reek
22 april 2021

was prima

Femke
18 april 2021
Marit
17 april 2021

Het eten werd op tijd bezorgd, was meer dan genoeg, en heel lekker! Zouden het zeker aanraden.

Ria Kerstens
15 april 2021

Heerlijk! De vegetarische mantu's zijn echt té lekker!

Mahmoud
13 april 2021

We kopen "fesenjan" bijna altijd van jullie restaurant. deze keer was het helemaal niet lekker en heel anders dan wat we gewend zijn,

van erven
13 april 2021

Gisteren de proeverij gehad en een extra gerecht. Met 3 personen ruim van gegeten en het was heerlijk! Echt een aanrader.

j.emmen
12 april 2021

We hebben heerlijk gegeten van het vegetarische afhaalproeverij voor 2. De smaken waren goed. Er was precies genoeg. geen minpunten kunnen ontdekken

Patrick Blijs
12 april 2021

Eten met heel veel smaak, erg lekker! En erg vriendelijk personeel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Latifa
11 april 2021

Super lekker eten en geweldig rekening gehouden met de gluten intolerantie Tot snel en als jullie open zijn komen we weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
10 april 2021
AB
10 april 2021

Super lekker 😊

Deniz
9 april 2021

Heerlijk eten! Een echte aanrader. Dit was niet de eerste keer dat we hier aten maar wel de eerste recensie. Mocht ie niet bekend zijn met de Safraan dan kan een proefpakket aanrade. Eet smakelijk!!!

Sylvana de Vos
9 april 2021

Helaas ontbrak een deel van de bestelling: Wel de proeverij ontvangen, maar niet het aanvullende bijgerecht van gekruid gehakt en de kip

Sanne
7 april 2021

De proeverij besteld en super lekker gegeten! Goede (ruime) hoeveelheid. En precies op het geplande tijdstip afgeleverd. Voor herhaling vatbaar!

Maria
7 april 2021

Helaas teleurgesteld. Half uur langer moeten wachten op de bestelling, ik had gebeld of t eten er inmiddels al aan kwam en de dame vertelde me dat dit onderweg was, uiteindelijk heeft het alsnog 25 minuten geduurd voordat de bezorger (met auto) bij ons aankwam. ( ritje van max 10 minuten ) Het eten was natuurlijk niet meer warm en de kipspies was ontzettend aangebakken/taai. De Afghaanse rijst, geroosterde aubergine en de deeg gehakt hapjes kwamen helaas ook niet tot zn recht. Misschien als je in het restaurant zelf gaat eten, het allemaal wat beter verzorgd is, nu had ik t idee dat het sowieso niet vers bereid is en doordat het ook nog eens koud was, hebben we er niet van genoten. Jammer !

M. Hautus
6 april 2021

Heel bijzonder die kruiden en de combinaties daarvan die hier niet bekend zijn en zeker voor herhaling maar dan in het restaurant zodat ik weet wat ik eet :-)

Rick Leijssen
5 april 2021

Vegetarische proeverij: erg lekker en ruim voldoende eten voor 2 personen!

Daniëlle
4 april 2021

Het eten was erg lekker. Voor een proeverij hadden er misschien iets meer verschillende gerechten in gemogen. Ze waren 25 minuten later dan de afgesproken tijd. Maar het was het wachten waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Simone
4 april 2021

Altijd weer heerlijk bij Saffraan! Ook de bezorging altijd snel.

Pauline
2 april 2021

Alweer super lekker gegeten!

Samaneh
2 april 2021
Erik
28 maart 2021

Heerlijk gegeten, snel klaar prima verzorgd. We kunnen niet wachten tot het restaurant open gaat. Dan komen we zeker terug

Am
27 maart 2021
S Nijland
27 maart 2021

Heerlijk eten zoals altijd!

Anahita
25 maart 2021
Zhouhan
24 maart 2021

Super smaakvol eten en snelle service

Samantha
23 maart 2021

Heerlijk vers eten en vriendelijke ontvangst bij het ophalen. Wij zijn heel tevreden!

schosser
21 maart 2021

stipt op tijd en volledig conform beschrijving. lekkere gerechten met voldoende rijst erbij

Michel
20 maart 2021

Heerlijk! Zachte smaken, heerlijk gekruid.Aanrader!

Dadgostar
20 maart 2021
bob
15 maart 2021

Heerlijk driegangen diner besteld voor 6 personen, was meer dan genoeg en super kwaliteit.

Peter
14 maart 2021

Bijzonder lekkere ervaring

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ET
14 maart 2021

Uitstekende service. Het eten was een ware verrassing. Voor herhaling vatbaar!

MV
14 maart 2021

Superlekker! Heerlijke gerechten, met zorg gemaakt. Ik kijk uit naar de volgende keer Saffraan.

Helen
13 maart 2021

Het was heerlijk!! Voor 8 personen bestelden we 3 proeverijen en we hebben genoten. De chocoladetaart was goddelijk. Dikke aanrader.

Tim
13 maart 2021

Was erg lekker en meer dan voldoende. Allen Torshi (ingelegde groenten) was wel lekker, maar in verhouding erg duur voor die paar schijfjes groenten in het zuur voor 3 euro.

Monique
13 maart 2021

Heeerlijk!

Jochems
12 maart 2021
Anouk H
12 maart 2021

Erg lekker! Aangenaam verrast!

Bianca
12 maart 2021

Heerlijk! Bestelling netjes verzorgd, op afgesproken tijd. Ruim voldoende en de gerechten waten erg smakelijk!

Rob
11 maart 2021

Heerlijk gegeten en ook nog een verrassing erbij voor mijn verjaardag

Ellen
11 maart 2021

De maaltijd werd snel bezorgd en was heerlijk zoals we inmiddels gewend zijn van Safraan!

Ruxandra
9 maart 2021

Lekker eten! De bezorger kon het adres niet vinden en liep daardoor vertraging op.

Jasmijn
7 maart 2021

Heerlijk! Veel eten voor een kleine prijs. Nog lekker warm en snel bezorgd door een vriendelijke man 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JP
6 maart 2021
Zia
5 maart 2021

Zoals altijd helemaal perfect en op tijd geleverd.

HW
4 maart 2021

Voor de tweede keer besteld. Net als de vorige keer genoten van een culinaire reis met heerlijke gerechtjes uit het land van de sprookjes uit duizend en een nacht.

Eline
1 maart 2021

Super lekker eten, de combinatie van de smaken is echt top :) Ook was het personeel super aardig bij het afhalen. Ik kom zeker nog een keer terug!

Guzmara
1 maart 2021

The food quality and the delivery was all very good. The food is delicious. However this is the first time we ordered the proverij and was dissapointing what you get for the price you pay. The meat proverij only had one meat dish.If we ordered separate dishes we get more variaty for less price. I would recommend to review the menus in the proverij and make the content more appropiate for the price asked. For the rest we love the food and the flavours.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ma
28 februari 2021

Het was smakelijk eten. Iets te laat bezorgd en normaal is dat niet erg maar vanwege de avondklok en nog 1,5 uur moeten rijden moesten we nu snel dooreten. Dat was wat jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saeed
28 februari 2021

Zeer vriendelijke mensen en heerlijk eten .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brenda
28 februari 2021

Erg lekker. We hadden de vegetarische proeverij plus een vega mantu, dus was voldoende voor 4 personen. Kunnen jullie de Sabzi (spinazie met boontjes) ook als los gerecht aanbieden, zo lekker! Nu zit deze alleen bij de proeverij

Caro
27 februari 2021

Heerlijk eten, stelt nooit teleur

Moniek
26 februari 2021

We hadden ervoor gekozen om de maaltijd koud mee te nemen en later zelf te verwarmen. Hiervoor kregen we prima instructies en alles was is no time klaar. We hebben heerlijk gegeten. Echt ieder gerechtje was verrukkelijk.

Frank Kilsdonk
24 februari 2021
Karel
22 februari 2021

Lekker eten Gebracht op het vermeldde tijdstip

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Said
22 februari 2021

Kwaliteit was goed maar inhoud was behoorlijk minder dan verwacht.!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
22 februari 2021

Super lekker gegeten! De smaken deden mij terugdenken aan mijn reis door Iran, super positief dus!

Betty
21 februari 2021

Het was weer heel erg lekker! Dank voor jullie allemaal Team Saffraan Restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ine Berkers
19 februari 2021

Heerlijk gegeten, verassende smaken ,geurig en meer dan voldoende ! Aanrader!

Mr Tillier
19 februari 2021

erg goed en lekker eten

Judith
18 februari 2021

Was erg lekker. Jammer dat het niet meer zo warm was.

C.C.
18 februari 2021

Heerlijk gegeten. Het is een feest om hier te mogen eten (of thuis te laten bezorgen). Een smaaksensatie voor al je zintuigen! Dank jullie wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hofman
17 februari 2021

Top!!!! Wat was dat heerlijk! Complimenten. 100% aanrader.

Chanaz
15 februari 2021

Lekker, zoals altijd! Goed ingepakt bezorgd met een leuk briefje voor Valentijnsdag! Jammer dat ik geen soep (mijn favoriet) kon krijgen i.p.v. de auberginedip als voorgerecht. Maar we hebben weer genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leo Beckers
15 februari 2021
RH
15 februari 2021
Esther
15 februari 2021

Hadden de proeverij besteld. Eten was super! En ook heel leuk voor valentijn een hartje op de tas gemaakt met “fijne valentijn”. De chocoladetaart was goddelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H Antonise
14 februari 2021

Vanavond een Perzisch proeverijtje besteld. Genoten van de typische specerijen en kruiden. De vleesgerechten waren erg smaakvol. De twee verschillende rijstsoorten waren heerlijk in combinatie met de groenten en de chutney. Bestelling werd keurig op tijd en netjes afgeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sebastian
14 februari 2021
Guy Thewissen
14 februari 2021

Heerlijk gekruid, verse producten en goed bereid. Bestel de Mantu en Saffraan favoriet met Afghaanse rijst. Absolute aanrader voor liefhebbers van de Perzische keuken!

Den Butter
14 februari 2021

1e keer en voor herhaling vatbaar. Grill en pan producten goede kwaliteit en nette prijs. Succes!

Samaneh
12 februari 2021

Great Persian food! Perfect choice to start a great night.

Mieke
11 februari 2021
Florian
10 februari 2021

Heel lekker en snel bezorgd.

Ismael
6 februari 2021
Karla
5 februari 2021

Super lekker, divers en op tijd! Smaak explosie en geen standaard.

Jopie bakker
1 februari 2021

Kwaliteit en bezorging was prima. De 3 gangen proeverij vonden wij wel erg duur in verhouding tot wat je ervoor krijgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maria
31 januari 2021

Heerlijk! Vooral joojeh schotel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rianne
31 januari 2021

Erg lekker, zoals ik gewend ben van Saffraan! Goede hoeveelheid. Vriendelijke bezorging. Mogelijk verbeterpuntje: milieuvriendelijkere verpakking (minder aluminiumfolie).

AL-Attar
30 januari 2021

Vol smaak

Tom
30 januari 2021

Heerlijk gegeten, nette tijdige bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar!

Anoniem
29 januari 2021

Het lijkte dat vlees niet vers was en helemaal smaakloos. Ik ben niet gewend van saffraan Jammer!

V.van Kan
29 januari 2021

De maaltijd was heerlijk. Alleen jammer dat het voorgerecht er niet bij geleverd was

Sareh Heydari
28 januari 2021

The best of all the times I have ordered before, on time delivery, good quality and warm food. Thanks

Desirée
27 januari 2021

Heerlijk gegeten. De ash was goed van smaak. Ik ga zeker vaker bestellen.

Thomas
27 januari 2021

Top bezorging, top eten, een lief presentje voor de jarige. Echt een aanrader!

Susanne
26 januari 2021

Wat een verrassing voor mijn verjaardag. Heerlijk gegeten met de proeverij. Zelfs nog over om morgen nog na te genieten. Aanrader. Wij gaan het zeker vaker bestellen

Partow
24 januari 2021
Tieke
24 januari 2021

Uitstekende kwaliteit en stipt op tijd bezorgd.

Bijl
24 januari 2021

We hebben ervan genoten. Eten van hoge kwaliteit, zeer smaakvol en ruime hoeveelheden.

Zhaleh yekta
24 januari 2021
Suus
24 januari 2021

Het eten was heerlijk! Helaas was het niet meer heel warm. Alles nog even opgewarmd in de magnetron. We hadden het menu voor 2 personen en was ruim voldoende. Heerlijke chocoladetaart als toetje.

Milly Schuur
23 januari 2021

Omdat we vanwege de COVID-19 maatregelen niet eten kunnen hebben we besloten 1 keer per week een ondernemer te steunen. Vandaag viel de keus op Saffraan. Het eten was verrukkelijk en van prima kwaliteit. Ook de porties waren goed. Het had iets warmer gekund, maar dat is dan ook het enige puntje van kritiek. De bezorging was op een paar minuten na op tijd. Daar kunnen collega restaurants iets van leren. Dit was onze, eerste maar zeker niet de laatste bestelling bij Saffraan.

Sandra
22 januari 2021

Heerlijk gegeten en netjes op tijd bezorgd!

Khani
21 januari 2021

Pervect, lekker, en op tijd bezorgd, Aanrader, succes

Anoniem
18 januari 2021
SAnder
18 januari 2021

in één woord: SUPER!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo Brunken
16 januari 2021

Zoals altijd lekker en op tijd. Als het straks, ooit weer mag, komen we zeker eten!

Hendrik Beks
16 januari 2021

Het was de derde keer en elke keer weer erg lekker. Deze keer was het de proeverij; misschien wat meer "body" vooraf, een soort amuse. Voor de rest moet je een flinke eter zijn om het allemaal op te krijgen....bedankt weer! Hendrik

Toorman
15 januari 2021
Frank v Bree
15 januari 2021

Heel lekker en zeker voor herhaling vatbaar heel vriendelijk personeel aanrader

Rob
12 januari 2021

Was weer even geleden dat wij MET Saffraan gegeten hebben! Exact op tijd bezorgd en het was weer heerlijk! Voor herhaling vatbaar.

Linde
10 januari 2021

Heerlijk eten voor een goede prijs :) De bezorger was erg aardig! Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
10 januari 2021

Ontzettend lekker en kwalitatief. Netjes verpakt en vlot bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C. Gode
10 januari 2021

Heerlijk gegeten. Het eten was uitstekend bereid en zeer goed van smaak!

Tonny
9 januari 2021

Heerlijk gegeten. Goed verzorgd en meer dan genoeg. Vriendelijke ontvangst bij het afhalen. Een aanrader 👍👍

Farzin
9 januari 2021

Heerlijk gekruid vlees en kip, zeer smakelijke rijst, verrukkelijk gegeten

Jansen
8 januari 2021

Vanwege de lockdown laten bezorgen. Als we het restaurant weer kunnen bezoeken gaan we zeker een keer op locatie eten.

Jet
7 januari 2021

Heerlijk gegeten. Enige minpuntje was dat het eten niet meer zo warm was (bezorgd) en ossenhaas was niet meer zo mals.

Mireille
6 januari 2021

Het eten was heerlijk, een absolute aanrader. De levering was snel.

Kelly
6 januari 2021
Patrick
5 januari 2021

Erg lekker, alleen was niet duidelijk of er rijst bij elk gerecht zat.... nu een bakje over. Volgende keer dus niet extra rijst bestellen.

Pieter
5 januari 2021

In een woord ;; SUPER GEWELDIG , zelfs de kinderen vonden het echt geweldig en verrassend . Dit was voor hun de 1ste keer het lekkere eten . TOPPERS ECHT EEN SUPER AANBEVELING

Van Loon
3 januari 2020

Alles wat we besteld hadden vonden we lekker. Het enigste naderl van bestellen is omdat we in blixembosch wonen het eten niet echt meer warm was. Als we weer naar de restaurants mogen gaan we hier zeker naar toe om te eten.

Yousef Norouzi
30 december 2020

Here used to be our favorite place. We ordered today a menu of around €110 to have some nice food for new year. Unfortunately, we are shocked by how quality has declined. The lamb shank for Mahicheh wasn't cooked. For Fesenjān which is a persian sour-sweet stove with walnuts and chicken fillets cooked in pomegranate concentrate , we received a very spicy meatballs mix. I suspect that the meatballs are even the left over from other dishes and not fresh. That's a pity, but this was the last time we go here!

Pauline
29 december 2020

Alweer heerlijk gegeten!

Chantal
29 december 2020

Super lekker gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar!

Renske Knops
28 december 2020

Was heerlijk!!

Ivo
28 december 2020

Levering van op tijd, netjes en warm verpakt. Eten was goed en ruim voldoende. Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Truus
27 december 2020
Tim
27 december 2020

Lekker gegeten en leuke kennismaking met deze keuken met zo'n proeverij

de Bresser
26 december 2020

goed verzorgd en lekkere gerechten, wat wel fijn zou zijn als er een etiket op de deksel zit met de naam van de gerechten en of het wel/niet vega is.

Anoniem
25 december 2020

Heerlijk, warm en grote porties!

Frank Kilsdonk
24 december 2020

Goede prijs kwaliteit verhouding, ruime porties, lekker gegeten, bezorging op tijd en vriendelijk, aanrader

Jet
22 december 2020

Het eten was heerlijk! Het bestellen via de site gaat makkelijk en de bezorging was vriendelijk en snel. Aanrader

Johan
20 december 2020

Super lekker gegeten. Een aanrader voor iedereen. Zowel de vegetarische gerechten als de kip waren erg lekker. Geen enkel gerecht viel tegen. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

stam
19 december 2020

We hebben voor de 2e keer heerlijk gegeten. Alles kan zo de magnetron in om het weer wat warmer te maken. Er zal beslist nog een volgende keer komen.!

Lauret
19 december 2020
Ghazal
19 december 2020
Farzin
18 december 2020

Heerlijk gegeten en genoten van de authentieke smaken van de perzische gerechten. Absoluut een aanrader voor wie een mooie culinaire ervaring rijker wil worden.

Dariush
18 december 2020

Heel zou in kip en vlees.... Ik vind het jammer...

Dirk Jan
18 december 2020

Delicious, warm and authentic meal. Loved everything! Delivery was great and on time. Communication from order to delivery was clear. We really enjoyed the meal and would definitely recommend Saffraan to our friends and family.

Olaf
17 december 2020

Echt super lekker!

juul
17 december 2020

Heel erg lekker eten, ook goed nagedacht over het inpakken (scheiden van warme en koude gerechten)

Gerard
16 december 2020

De proeverij voor 2 personen met 2 soorten rijst en heerlijk gemarineerde kip was voortreffelijk. Ruim voldoende ook voor n paar goede eters. De bijgeleverde aubergine vond ik erg ‘gaar’ maar dat is waarschijnlijk een kwestie van smaak. Tot n volgende keer!

Yvonne
14 december 2020

Gewoon heerlijk!

mol
13 december 2020

Onze bestelling was goed al waren we wel een beetje teleurgesteld in de hoeveelheid gerechtjes voor de proeverij. Geen dubbele hoeveelheid maar meer variatie zou ons erg aanspreken. Ook was het bestelde naanbrood niet aanwezig (alleen stukjes gesneden tortilla !) Onze kinderen die via thuisbezorgd besteld hadden kregen wel naanbrood en hun bestelling was keurig op tijd terwijl onze bestelling 20 minuten te laat was en wij daardoor niet samen digitaal konden eten. Een verontschuldiging voor de late bezorging kwam ook niet. Al met al een paar minpuntjes dus, maar we gaan binnenkort wel weer een keer bij jullie bestellen want het eten is erg lekker ! Hopelijk hebben jullie iets aan deze feed-back. Succes met alles

Tjarve Brouwers
12 december 2020

Heerlijk genoten van de Perzische proeverij. Alle gerechten keurig per persoon verpakt en heerlijk op smaak. Prima porties. Zeker een aanrader!

Betty Wondergem
12 december 2020

Het eten was weer heerlijk! De gerechten zijn heel bijzonder. Het vlees is heel fijn gekruid en ook de rijst vinden wij erg lekker. Het dessert, de chocoladetaart, is iets waar ik vaak van droom; de allerlekkerste chocoladetaart ever!!!

Rem
12 december 2020
Svetlana
11 december 2020

Het was lekker

Henry
11 december 2020

het is heerlijk en ook een royale portie een aanrader voor iedereen die met de Iraanse keuken in aanraking wil komen

Ali Mohammadi
8 december 2020

Ik bestel voor de 3e x bij Saffaran maar helaas elke keer teleurgesteld na mijn bestelling dit keer Kon de bezorger het adres niet vinden vervolgens zelf naar buiten gegaan om hem te zoeken, na 4 minuten zoeken heb ik hem 200 meter verder dan mijn appartement aangetroffen. Hij was zelfs boos op mij dat hij het adres niet kon vinden... eten was kouder dan in de koeling en de aardappelen waren erg hard! In afwachting van een compensatie zoals de mevrouw aan de telefoon aangaf.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leonie
7 december 2020

Gisteren de proeverij besteld (en afgehaald) nav de goede recensie in de krant. Smaakte allemaal uitstekend. Voorgerecht was wat weinig. Hoofdgerechten en dessert waren prima en ruim voldoende. De prijs was, wat mij betreft, te hoog. Komen graag een keer terug in jullie restaurant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tinka Kramer
6 december 2020

Het eten was goed qua smaak en hoeveelheid. De bezorging was 45 min. later dan gevraagd (18:45). Om 18:40 bericht gekregen “we zijn onderweg”, om 19:30 arriveerde de bestelling, dat is 50 min. later. Het eten was dan ook niet warm meer. Tevens ontbrak 1 besteld gerecht (de baklava).

Maas
6 december 2020

Dat het niet precies op tijd afgeleverd kan worden, begrijp ik, maar Jammer genoeg iets meer dan een half uur te laat, waardoor het eten echt niet warm meer was, vonden wij jammer. Smaken waren goed.

vd Noort
5 december 2020

Een heel erg smakelijke maaltijd! We hebben er alle vier van genoten.

Erica
5 december 2020

Heerlijk eten! Bijzonder smaakvol. Prima thuis bezorgd. Top.

HENK
5 december 2020

Exact op tijd afgeleverd, vriendelijke bediening en uitleg bij de afhaalpakketten. Heerlijk gegeten van het driegangen menu. Groot genoeg per portie. Het naanbrood was aan de krappe kant.

Ruud
5 december 2020

De maaltijd werd precies op de afgesproken tijd bezorgd. Geweldig. Het eten smaakte uitstekend. De chocoladecake was echter wel een wat te machtig toetje en verstoorde de nasmaak van het eten. Tip: benoem de namen van de gerechten op de verschillende schaaltjes

Joyce Bekkering
4 december 2020

Heerlijk gegeten!

EK
4 december 2020

Erg lekker. Geurig en mild. Vriendelijk te woord gestaan.

Edwin
4 december 2020

Ik vond het wel lekker, maar best prijzig. Veel rijst, veel groente, maar 1 vleesgerecht, voor 47 euro

Tom
2 december 2020

Het was gewoon ontzettend goed

F. Domburg
2 december 2020

Het eten was heerlijk

Annemieke
2 december 2020

Heerlijk gegeten! Daarbij een attentie erbij gekregen tbv mijn verjaardag. De bestelling was verlaat maar ik was netjes opgebeld daarvoor. Desondanks echt super gegeten!

Josephine
1 december 2020

De bestelling kwam bijna een uur te laat bij ons. Het eten was niet warm. Er was geen voorgerecht en geen salade geleverd. Contact met restaurant was niet mogelijk, antwoordapparaat. Hoofdgerecht bestond voornamelijk uit rijst, die overigens wel smakelijk was. Vegetarische proeverij was ver beneden de maat. Al met al zijn geld niet waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

bo
1 december 2020

We hebben eten thuis besteld. De bezorger was perfect op tijd en het eten heeft een hele goede prijs/kwaliteit verhouding Het was erg lekker! Echte aanrader :)

Ine Frencken
30 november 2020

Het was lekker maar eerlijk gezegd hadden we hogere verwachtingen. Het pagina grote artikel in het ED zorgde daarvoor . Daar stonden zulke verrassende gerechten beschreven met yoghurt, vlees. Misschien lag het daaraan. Dus voor ons een 7.

Jan
30 november 2020

Na het stukje in het Eindhovens Dagblad gelezen te hebben toch maar eens geprobeerd. En inderdaad absoluut een aanrader. Heerlijke geurige en smaakvol bereide gerechten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John vd Gevel
30 november 2020

Het eten was super. Alleen 1 klein minpuntje (het was niet zo warm) toen het bezorgd werd.misschien door de locatie. Maar écht een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tak
29 november 2020

Lekker hoor! En weer eens wat anders...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dadgostar
29 november 2020
Anne
29 november 2020

Het eten smaakte prima. Carla Kentgens heeft geen woord teveel geschreven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Luuk
29 november 2020

Erg lekker eten. Het is wat duurder dan het standaard het standaard afhaal eten, maar is ook een stuk hoger van kwaliteit. De communicatie van de bezorging zou iets beter kunnen. In de mail werd aangegeven dat het eten om 17u bezorgd zou worden, maar hierbij lijkt de reistijd van de bezorger vergeten te zijn. Verder geen probleem, maar wel een klein verbeterpuntje. Al met al echt een aanrader!

hofland
29 november 2020

smakelijk en verrassende combinatie van gerechten. genoten van de oosterse kookkunst

Monica
28 november 2020

Prima en echt lekker gegeten maar niet speciaal, geen WoW effect. Daarom prijs kwaliteit het niet helemaal waard.

SybilleThijssen
28 november 2020

Alles perfect. Bijzonder vriendelijk personeel die mij via de telefoon te woord stond👍👍

Zia
28 november 2020

Het eten is snel geleverd en het was heel lekker!

Monique
27 november 2020

Voor de eerste keer gegeten. Het is heerlijk!!!! Met zo veel smaak en liefde gemaakt. Bijzondere smaaksensatie. Niet pittig, niet zoet maar een totale belevenis. Ga het beslist vaker eten. Een echte aanrader

Nienke
27 november 2020

Eten was erg lekker! Goed mals vlees. De bezorging duurde 50 minuten ongeveer, maar het wachten was het zeker waard!

maarten
27 november 2020

Prima kwaliteit. Lekker gegeten. Prijs aan de hoge kant.

Hezemans
27 november 2020
Rudi van der Roest
23 november 2020

Zondag 22.11 online besteld en 18:30 later afgehaald. Moesten even wachten tot e.e.a. klaar was maar dat is niet zo'n probleem. Eten was (als altijd) voortreffelijk en men is (ook als altijd) super vriendelijk. We komen zeker weer terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Astrid van Stiphout
23 november 2020

Heel smaakvol en gezond eten van hoge kwaliteit! Goede prijs-kwaliteit verhouding. Complimenten over het hanteren van een goedkopere prijs tijdens het bestellen ten opzichte van blijven eten in het restaurant. Kunnen nog veel restaurants een voorbeeld aan nemen! Mijn zoontje en nichtje vinden de gehaktballetjes en kipstukjes erg lekker. Voor kinderen is dit dus ook een prima restaurant. Kleine tip zou ik wel mee willen geven. Kinderen geven vaker de voorkeur aan aardappeltjes dan aan rijst. Misschien een idee om kleine porties aardappeltjes op het menu te zetten (eventueel met of zonder aubergine). Of een Kindermenu: gehaktballetje, kipstukje, aardappeltjes bijvoorbeeld. Het chocolade taartje als dessert is echt ongelooflijk lekker! Wij hopen dat de Menukaart in de nabije toekomst wat uitbreiding krijgt voor meer afwisseling wanneer klanten vaker terug komen om te eten of te bestellen. Bijvoorbeeld keuze uit 10x voorgerechten, 10x hoofdgerechten en 10x nagerechten. Als we een gemiddeld

Anoniem
23 november 2020

Lekker eten, mooi op tijd bezorgd.

Manja
22 november 2020

Heerlijk eten en volgens afspraak bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ester
22 november 2020

Heerlijk gegeten en uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel!!

Pieter
22 november 2020

Echt een keer iets heel anders! Heerlijk! Wel wat aan de prijs dus dit doe je zo af en toe eens, wat ons betreft. Bezorging was tijdig en strikt volgens corona regels.

Mirjam
20 november 2020

Een overheerlijk thuis-uit-etentje met het gezin! Heerlijke smaken, nette bakjes en op tijd, top!

ruud
17 november 2020

erg lekker eten en prima (tijdige) bezorging.2

Anna Andersson
16 november 2020

Great service and fantastic food

Reactie van Saffraan Restaurant

Thank you very much Anna!

Claudia
16 november 2020

Amazing, like always. Great amount of food and super tasty, and they always put some candy :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Saffraan Restaurant

Hi Claudia, thank you very much for your amazing review. We are glad that you keep enjoying our food! Thank you for supporting us in these trying times! Much love, Saffraan Restaurant

Renée
15 november 2020

Top service nadat bleek dat een uber eats bezorger niet kwam opdagen! Dank!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Saffraan Restaurant

Dank voor uw geduld, en fijn dat we het samen konden oplossen!

van Schijndel
15 november 2020

Mooi op tiid klaar, heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Reactie van Saffraan Restaurant

Beste van Schijndel, wij zijn blij dat uw ervaring positief was. Wij zullen ons best blijven doen, en Eindhoven en de omgeving kennis te laten maken met de Perzische keuken.

Gerard Remmers
15 november 2020

Heerlijk oosters gegeten met zijn viertjes. Iedereen tevreden. Twee kleine minpuntjes: - bestelproces is niet erg handig, daardoor bleek bij aflevering dat we bij vergissing iets anders besteld hadden dan we van plan waren. Maar toch erg lekker! - bestelling werd een klein half uurtje later bezorgd dan gevraagd. We zijn wel gebeld door Saffraan dat het ietsje later zou worden, dus niks ernstigs Gaan we vaker doen en dan wat beter opletten bij het bestellen!

Reactie van Saffraan Restaurant

Beste Gerard, dank voor uw bericht! Wat fijn om te horen dat het heeft gesmaakt. Wij willen graag blijven verbeteren en waarderen uw bericht dan ook erg veel. Kunt u ons een email sturen naar info@saffraanrestaurant.nl en aangeven wat er precies onduidelijk is aan het bestelproces? Dank voor uw bestelling en steun, Saffraan Restaurant

Gh
14 november 2020

Het was erg lekker, fijn verzorgt! Een feest maaltijd

Reactie van Saffraan Restaurant

Beste, dank voor uw review en steun.

Hanifi
9 november 2020
Joost
8 november 2020

De maaltijd was goede kwaliteit & lekker

Angelique
8 november 2020

Het eten was heerlijk! Toen het er eenmaal was... Een kwartier na de door ons aangegeven gewenste bezorgtijd kwam er pas bericht dat ons eten onderweg zou zijn. Omdat het er een half uur later nog niet was hebben we zelf gebeld om te vragen of er misschien iets was gebeurd. Kort erna werden we gebeld dat het eten onderweg was en er zou zijn over X minuten; precies het aantal wat je met de auto van het restaurant naar ons huis rijdt... De bezorger was heel vriendelijk, net als degene die we spraken; het eten wat heerlijk maar wel behoorlijk afgekoeld en om echt een eerlijke en goede beoordeling te geven moet er aan de logistiek dus nog wel wat gebeuren. Nu er zo veel restaurants zijn die thuisbezorgen zal het nog wel een tijdje duren voor ze een tweede kans krijgen.

Ivo
8 november 2020

Eten is erg smakelijk en zeker de moeite waard om vaker te bestellen

Marleen
7 november 2020

Geweldig lekker gegeten!

GJ
5 november 2020

Heerlijk eten dat op de afgesproken tijd bezorgd werd. Aanrader!

Toonen
3 november 2020

Super lekker gegeten!!

Thalysia
3 november 2020

Heerlijk gegeten! Goeie service, zelfs nog wat extra eten erbij gekregen! Bedankt weer, ik kom zeker nog vaker terug

Be
1 november 2020

De bezorger kwam 45 min later dan de gekozen bezorgdatum... Na 30 minuten zelf even gebeld waar de bezorger bleef.... Het eten was lekker, maar jammer dat ik zelf contact op moest nemen en de bezorger zoveel te laat was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thijs
31 oktober 2020

We waren niet bekend met de perzische keuken, dat bleek zonde. Op zijn minst een keer proberen. Het is heerlijk gekruid, zonder te scherp te zijn.

Sam
30 oktober 2020

Heel lekker eten!

Mirjam van Nunen
26 oktober 2020

Super was het, echt een aanrader, en een topidee de limonade in een flesje die was al op voor we gingen eten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn van Engeland
26 oktober 2020
Arturo
26 oktober 2020

Super lekker eten en altijd een vriendelijk dienst. Danjulliewel! --- Super delicious food and always a friendly service. Thank you very much!

Una
26 oktober 2020
Maike
24 oktober 2020

Heerlijk eten! Iets later bezorgd dan verwacht, maar dit vergaten we snel. Aanrader!

Nadind
24 oktober 2020

Besteld voor afhaal, niet hoeven wachten. Alles was heerlijk, net als toen we vorig jaar in het restaurant hebben gegeten. Smullen! Zeker voor herhaling vatbaar.

Jamaica
23 oktober 2020

Altijd heerlijk eten, Zowel bij hun in het restaurant als bij het bezorgen. Ik kan niets anders zeggen dan top. En weer heerlijke genoten van de lekkere smaken.

Leurs
21 oktober 2020

Heerlijke maaltijd.

Thalysia
17 oktober 2020

Heerlijk gegeten, vriendelijk personeel & niet lang hoeven wachten.

Joyce van Laarhoven
16 oktober 2020

Het eten was niet echt warm, maar het was toch weer heerlijk!

Remko
11 oktober 2020

Het was heerlijk, bestelling werd snel bezorgd en het eten was uitmuntend. Gaan hier zeer vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dreijer
11 oktober 2020

Het eten was heerlijk,de bezorger was erg vriendelijk. Maar het eten liet erg lang op zich wachten, helaas daardoor het eten lauw

Walter B.
4 oktober 2020

Het eten was erg lekker. Bij de bezorging was een foutje gemaakt, maar dat werd op professionele wijze weer helemaal goed gemaakt. Aanrader!

Jamila
2 oktober 2020

Wij hebben vandaag voor het eerst besteld bij Saffraan. Aangenaam verrast door het lekkere eten. Wij gaan hier zeker nog vaker bestellen. Echt een aanrader!!

Marieke
2 oktober 2020

Heerlijke maaltijd, van harte aanbevolen

Mary
1 oktober 2020
pei
1 oktober 2020

levering is snel, lekker!

Javier Loaiza
26 september 2020

definitely one of the best restaurants of Eindhoven. Not only the food is delicious and not pretentious, but the service is incredibly good...so friendly, timely and kind.

Arlan Smit
25 september 2020

Waren 45 min later dan ze hadden aangegeven. Om 19.15 uur besteld en om 20:45 uur pas bezorgd. Duurt wel erg lang ook al is het vrijdag avond. Het eten was lekker maar niet warm.

Erica
24 september 2020

Gewoonweg geweldig!! Heerlijk gegeten.!! Voor 2 personen besteld maar hadden we prima met 3 van kunnen eten. Echt top!

Aditi Chatterji
16 september 2020

I left you a note about a severe nut allergy and called your restaurant. And you sent us rice with pistachio in it. My daughter could die from it! I spotted it in time. I am shocked at your lack of service, lack of awareness and stupidity.

Lv
7 september 2020

Top kwaliteit, super snelle levering!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leon
6 september 2020

Was erg lekker

Jenn
5 september 2020

Erg lekker, ruime hoeveelheid. Zeker aan te raden.

Ana
4 september 2020
Wal
24 augustus 2020

Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eric
24 augustus 2020

Heerlijk gegeten. Goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anke
24 augustus 2020

Op de gewenste tijd thuis bezorgd, goed warm, mooie porties en ook nog eens heerlijk eten, aanrader!

Roan
23 augustus 2020

We hadden voor de 2de keer afgehaald. Super smaakvol!! Heel lekker eten en altijd super aardig personeel!

Walid
22 augustus 2020

Alles top

Theo
20 augustus 2020

Lekker eten, op tijd geleverd, wat wil je nog meer?

Charlotte
20 augustus 2020

Snelle levering en lekker eten

Tamara de Ranitz
17 augustus 2020

Was lekker, maar konden de feta kaas niet ontdekken het was al laat en ben t daarna vergeten te melden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda
16 augustus 2020

Heerlijk gegeten!

van Erning
13 augustus 2020

Duidelijke website, heerlijke gerechten, goede communicatie mbt bestelling en levering

John Wondergem
8 augustus 2020

Het was weer fantastisch

Lv
31 juli 2020

Zeer snelle bezorging en heerlijk eten! Had aangegeven dat ze iets vroeger kwamen ivm de kinderen die op tijd in bed moeten, en dat deden ze ook. Zeer klantvriendelijk en heerlijk eten!

Angélika Peerbooms
31 juli 2020

We hebben echt heerlijk gegeten. Enorme porties en goed op smaak!!

Bart
26 juli 2020

Prima als altijd. Een feest op tafel. Heerlijke kruiding

Ali
24 juli 2020

Te lang bezorgtijden, ook niks gecomponeerd gekregen..

Araz
13 juli 2020

- Berenj kamel napokhte bood, mitoonest bishtar bepaze - kabab koobideha sookhte boodan - mirza ghasemi tokhme morgh nadasht (recipe asli tokhme morgh dare)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daphne de Jong
12 juli 2020

Zoals altijd, heerlijk gegeten en ontzettend vriendelijke service bij Saffraan

Neeltje
11 juli 2020

Eten was heerlijk! Ik vond t iets wat prijzig. Chocolade dessert was verrukkelijk!!!

Theo
2 juli 2020

Heerlijk eten, op tijd geleverd. Hier gaan we zeker nog een keer eten!

José
2 juli 2020

Was weer heerlijk 👍

Anne
29 juni 2020

Heerlijk gegeten en perfect rekening gehouden met mijn notenallergie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

verspaget
22 juni 2020

Het was heerlijk. Keurig op tijd. Mooi ingepakt. En een heerlijk menu met zeer verfijnde smaken. Precies genoeg voor 2 personen. Normale eters. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Huub
22 juni 2020

Wat een verrassing was dit. Ik wilde eens wat anders bestellen dan sushi wat we altijd doen. Zeer aan te raden erg lekker eten. Bezorging ook top binnen 30 min bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danielle
19 juni 2020

Lekker eten, goede service, Zeker een aanrader. Kom zeker nog eens terug

Mary
11 juni 2020

Alles Prima! Heerlijk!

Franc Baggen
10 juni 2020

Tijdige bezorging. Smaakvolle gerechten. Saffraan rijst besteld echter Afghaanse rijst ontvangen.

Gert-Jan van den Broek
10 juni 2020

Fantastisch mooi en smaakvol eten. Ik heb het eten afgehaald en het was alsof mijn huis het restaurant werd; dezelfde kwaliteit die ik van Saffraan inmiddels gewend ben!

Ilse Martin
31 mei 2020

Heerlijk eten, echt een aanrader!

E.
30 mei 2020
Anoniem
29 mei 2020
Anoniem
29 mei 2020
Anoniem
29 mei 2020