Beoordelingen van Saffraan Restaurant Eindhoven

Recente recensies

5.0
Ursula
11 september 2022

Het was lekker en vers maar ik vond het te weinig vlees. Te duur voor wat je kreeg.

FrannyV
1 september 2022

Het plan bestaat al lang om eens in het restaurant te gaan eten, omdat we dol zijn op het eten uit het Midden-Oosten; wat een breed begrip is dit! De maaltijden werden snel en warm bezorgd. Het eten was zeer smakelijk. Ik was blij dat we een -fantasieloze- salade erbij hadden besteld, want groente was missende in de maaltijd. Desondanks was het heerlijk en zal zeker nog eens bestellen of in het restaurant gaan eten.

Ellen
28 augustus 2022

Smaakvol en voor herhaling vatbaar!

Rick
26 augustus 2022
Giel
21 augustus 2022

Eten was erg lekker. Wel jammer dat het een half uur te vroeg was en alles in plastic zat. Hopelijk volgende keer wat duurzamer en meer papier/karton. Ook benieuwd of het biologisch kan of hoeveel sterren “beter leven” het vlees heeft? Meer sterren is diervriendelijker maar ook lekkerder en gezonder. Bedankt :)

Johan
20 augustus 2022

Super lekker. De proeverij, maar ook de mantu is een aanrader!

Anoniem
1 augustus 2022

Heerlijk eten zoals altijd, sneller geleverd dan verwacht. Aanrader!

Jager
31 juli 2022

Het eten was lekker,jammer dat mijn man een tandenstoker gevonden heeft in zijn Mahicheh. Ik heb jullie een mail gestuurd met een foto wat wij in het eten gevonden hebben. vriendelijke groeten Madzy Jager

Mari Osses
23 juli 2022
Seyed
22 juli 2022

Heerlijk eten. Je krijgt waar voor je geld. Mag wel iets meer rijst maar het was zeker niet te weinig!

Koopmans
22 juli 2022

Weer super lekker

Marije
20 juli 2022

Heerlijk gegeten, bezorging was correct en vriendelijke bezorger.

Yoda
11 juli 2022
Alissa
8 juli 2022

Toppers!

Menno
4 juli 2022

Bezorging was 15 min te vroeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Guy Thewissen
28 juni 2022

Heerlijk als altijd!

Anna
25 juni 2022
Mieke
21 juni 2022

Altijd lekker en heerlijk bereid! Jammer dat er geen kleinere porties voor kinderen besteld kunnen worden omdat dit niet in het systeem staat.

Ew
4 juni 2022

Was zeer smakelijk eten, volgende keer graag meer groenten

Mari Osses
3 juni 2022

The food was wonderful. Thanks to the staff. Delivery was fast for a Friday.

Ali
22 mei 2022
Familie Geenen-van Dijk
13 mei 2022

Een mooie combinatie van gerechten. Eigen van smaak, vlees heel mals. Echt een lekker geheel! Ik had het wel liever iets goedkoper zonder toetje besteld. De chocoladetaart was heerlijk maar omdat we ook een verjaardag hadden was er al taart.

Carla
25 april 2022

Heerlijk gegeten.

Anoniem
13 april 2022

Smaakvol en fijn verpakt!

Evers
10 april 2022
Jake
9 april 2022
Janneke
9 april 2022

Heel lekker eten en snel bezorgd, top!

E.Klaassens-Postema
31 maart 2022

Heerlijk, maar te veel.

Anoniem
25 maart 2022

Altijd heerlijk eten, goede porties, en geleverd rond de verwachtte tijd.

R.M.
24 maart 2022

Superlekker, keurig bezorgd! Zeker voor herhaling vatbaar

Jan Bogaerts
20 maart 2022

Heerlijke maaltijd en op de afgesproken tijd gereed en opgehaald.

Astrid
13 maart 2022

Gerechten waren smakelijk, maar prijs van het proeverij menu veel te hoog voor wat je krijgt. Veel rijst, wat groente en paar stukjes kip, bijna €50 voor 2p. Gelukkig had ik nog een bijgerecht waardoor het uiteindelijk wel voldoende was. Maar bijna €70 echt teveel!

Nienke
12 maart 2022

Het eten was superlekker, maar wel al afgekoeld toen het aankwam. Maar ondanks dat, smaakte het eten nog steeds verrukkelijk! Zeker voor herhaling vatbaar.

Nadine
7 maart 2022

Na vele keren te hebben besteld bij Saffraan, nu voor het eerst helaas wat minder tevreden. Ons eten was niet goed warm, in één van mijn vega mantua zat een lange haar en de aubergine was erg weinig, zeker in vergelijking met de vorige keren. De smaak was overigens overheerlijk als altijd, dus volgende keer bestellen we gewoon weer!

Jan Jansen
6 maart 2022

Bezorging was 3 kwartier te laat. Ik moest zelf na een kwartier wachten bellen om te vragen waar het eten blijft en ze zeiden dat er iets met het systeem was waardoor de levering niet goed is gegaan. Maar als dat zo is... Bel je klant proactief zodat men op de hoogte is.

Iris
6 maart 2022

Het eten was heerlijk, kruidig en voldoende. Redelijk warm. De bezorging was 30 min te laat...

Jan Bogaerts
5 maart 2022

Heerlijke maaltijd met een voortreffelijke salade.

Frank Lombarts
3 maart 2022

Eten was wederom overheerlijk. Bezorging was iets te laat (kan gebeuren rond etenstijd) maar we kregen daarom een gratis drankje. De servicegerichtheid is dan ook een goed cijfer waard.

Anoniem
26 februari 2022

Perfect

Monique van de Wetering
22 februari 2022

Het eten is heerlijk, in het restaurant ook mogen proeven, maar het bezorgde eten was zo goed als koud toen het bezorgd werd. Echt heel erg jammer! En dan is 47€ toch wel veel geld voor koud eten. Hopelijk volgende keer beter!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna Andersson
21 februari 2022

Very tasty and generous portions. We will order again!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank Lombarts
21 februari 2022
Susan
19 februari 2022

Heerlijk gegeten!

Jan Bogaerts
19 februari 2022

Heerlijke gerechten en heel vriendelijke bediening. Aanrader om hier een maaltijd te bestellen.

Marleen Poell
16 februari 2022

Lekker eten en snel bezorgd. Top!

Erica
16 februari 2022

Wij hadden de vegetarische proeverij besteld. Lekkere gerechten. De bestelling en bezorging verliep vlekkeloos.

Pjotr
11 februari 2022
Elmer
7 februari 2022
Juul
5 februari 2022

Heerlijke smaken. De keuze is beperkt, maar wat jullie aanbieden is heerlijk. Alleen het naanbrood is niet zelfgemaakt en smaakt droog. Als jullie dat zelf zouden maken, (kijk af bij een Indiaas restaurant) zou het helemaal perfect zijn.

Henny Romijn
4 februari 2022

Difficult to say on the basis of just one meal. We will order again (because we liked it), and then perhaps we can give some feedback.

L
22 januari 2022

Heerlijk eten!! Goede en vriendelijke levering! Echt een aanrader!!

Elmer
20 januari 2022
Stenny Tops
20 januari 2022

Eten bij Saffraan is altijd een feestje. Het eten is heerlijk en met zorg klaar gemaakt. De service is hartverwarmend

Parwin
16 januari 2022

De bezorging is te laat aangekomen. Ruim de tijdafspraak. Vind dit niet prettig. Bij de latte volgende bezorging bestel ik niet meer bij u. De kwaliteit is goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lyd
16 januari 2022

Super lekker (zoals altijd) en bezorging zelfs 20 min eerder 👍🏼

van Es Roel
15 januari 2022
Tineke Alsemgeest
15 januari 2022

Genoten! Zowel van de proeverij als de drankjes!

René
2 januari 2021

Heerlijk eten afgehaald op Oudjaarsdag, de bestelling was mooi op tijd klaar en wij hebben er met z'n allen van genoten.

Bob
2 januari 2021
A. Janssen
1 januari 2021
T
31 december 2021

Heerlijk eten, top service en zeer vriendelijk personeel. Mijn favoriete restaurant in Eindhoven.

Yulia
31 december 2021

Zoals altijd, verrukkelijk!

Ida
30 december 2021

Gewoon heerlijk eten. Met aandacht gekookt.

J.
29 december 2021

Snelle bezorging, goede porties en super lekker eten!

Inge
29 december 2021

Heerlijk eten en bezorging mooi op tijd!

J.Bijlmer
28 december 2021
EBC
27 december 2021

Erg goed, als vanouds ;) En vanwege kerst een heerlijk extraatje erbij, heel erg attent! Helaas nu door corona thuis, hopelijk volgende keer weer in het restaurant, want daar hebben we ook hele fijne ervaringen mee.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natas
26 december 2021

Altijd heerlijk en stipt op tijd bezorgd. Verwennerij waar je op kunt vertrouwen.

Elly Niemeijer
25 december 2021

Originele smaak. Heerlijk! Vriendelijke mensen.

Dietmar
24 december 2021

Heerlijk als altijd! Werden zelfs gebeld of ze ook 10 minuten eerder mochten leveren.

Anoniem
24 december 2021

Zoals altijd was alles perfect!

Ilias Ahadi
20 december 2021

Opmerkingen bij bestelling verzoek niet gelezen en eten was heel koud geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
18 december 2021

Het eten is hier altijd lekker! Heerlijke smaak. Heerlijk vers en een goede service!

Matser
11 december 2021

Het was weer heel goed en lekker!

Sam
8 december 2021

Super lekker!!

Dadgostar
4 december 2021
Seijkens
4 december 2021

Wij hebben een 3 gangen proeverij genomen en als extra Mantu en Perzische Grill. Het was heerlijk. De toetjes waren ze per ongeluk vergeten maar dat werd na een telefoontje snel opgelost. En kwam precies op tijd (met wat extra om de excuses te bieden) voor het koffie momentje.

Katja
26 november 2021

Heerlijk gegeten

Abreza
26 november 2021

Het eten is opzich lekker maar dit was de 2de keer dat we hebben besteld hier en beide keren zat er zoveel zout in dat we snachts 10x hebben moeten opstaan om water te drinken

S Verkerk
20 november 2021

Het was weer heerlijk eten!

Mary
14 november 2021
Anoniem
11 november 2021

Rijst was lekker, naanbrood en salade vielen helaas tegen. (Naanbrood leek kant en klaar ingekocht en salade leek kant en klare dressing te bevatten)

Ralf
30 oktober 2021

Zeer smaakvol gegeten!

Patrick Blijs
29 oktober 2021

Fantastisch eten weer, echt het geld waard.

Anouk
23 oktober 2021

Heerlijk gegeten weer!

Jac Vrancken
17 oktober 2021

Heerlijk en voldoende gegeten. Bezorging netjes op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicole Vermeulen
10 oktober 2021
Lotte
9 oktober 2021

Heerlijk eten

Farah
1 oktober 2021

Heerlijke mantu!

Simone van Sambeek
30 september 2021

Heerlijk!!!

Bob
26 september 2021
Juul
20 september 2021

Eten hier vaker. Erg lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marieke
19 september 2021
OJ
19 september 2021
Jannes
17 september 2021

Heerlijk gegeten, de Iraanse keuken heeft ons weer in hoeverre sferen gebracht en we waanden ons in de rijke cultuur van het oude Perzië

John
11 september 2021

Prima eten. Mis alleen een pittig gerecht op de menu kaart.

Jos Rooymans
11 september 2021

Iets later dan verwacht maar verder prima, het totale eten prima, smaakvol en verrassend

Sanaz
1 september 2021
Jeroen
8 augustus 2021
Roland
6 augustus 2021

Bestelling was niet helemaal goed gegaan, maar is daarna bijzonder goed (en smakelijk) opgelost. Onze complimenten

Lies
1 augustus 2021

Door drukte op de zondag duurde het bezorgen langer dan gebruikelijk. 2 drankjes aangeboden gekregen om de pijn te verzachten. Netjes opgelost.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bvkr
1 augustus 2021
Bvkr
22 juli 2021
S.
15 juli 2021

Voor het eerst hier besteld en de gerechten vielen erg in de smaak. Alles netjes verpakt en werd door een vriendelijke jongeman bezorgd. Wel zou ik graag op de website willen zien wat voor vlees het gehakt is. Ik zal zeker nog een keer bestellen!

Alnima
11 juli 2021

Top service en kwaliteit. Heerlijk eten! Blijft mijn favoriete restaurant in Eindhoven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ws
8 juli 2021

We hebben het gezellig gehad met jullie proeverij. Allleen het rijstgehalte in verhouding tot de prijs was erg hoog!

Ali
7 juli 2021

Vers en lekker!

Paul Leenders
30 juni 2021

Heerlijk gegeten. Dankjewel.

Ilias
23 juni 2021
Greet
13 juni 2021

Fantastisch

Bart
5 juni 2021

De proeverij besteld. Heerlijke gerechten! Een zalig palet van smaken. En dat keurig thuisbezorgd. Aanrader!

Bas
5 juni 2021
Stef
30 mei 2021

Heerlijk eten, maar graag bezorgen op afgesproken tijd. Jullie hebben niet voor niks deze functie op de website om later te laten bezorgen. ik vind het zonde om vervolgens het eten koud te laten worden. Maar fantastische eten, vooral de deeg kussentjes.

Astrid
29 mei 2021

Weer eens wat anders. Verrassende smaken, kruidig.

afshin
25 mei 2021

Dit is de tweede keer dat ik hier eten bestel. Totaal geen smaak aan eten en heel duur, jammer van mijn geld

Samantha
25 mei 2021

Heel lekker eten, wij hebben weer genoten zoals altijd!

Ghazali
24 mei 2021

Bezorgtijden en kwaliteit van gerechten waren zeer horf

Milly
24 mei 2021

Altijd even lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Amir
23 mei 2021

Heerlijk gegeten!

Stephan
22 mei 2021

Lekker maar te duur voor wat je krijgt, en ondanks te hebben gebeld over hoe lang de bezorging zou duren vooraf, kwam het 40min later dan afgesproken. Niet voor herhaling vatbaar.

Marije van Dongen
21 mei 2021

Heerlijk gegeten vandaag. Met ons mam samen genoten van de vegetarische proeverij. Voor mij niet de eerste keer maar voor mijn moeder een kennismaking met de keuken van saffraan. Voor herhaling vatbaar. Ook precies op tijd bezorgd en het eten was goed warm!

Marc
15 mei 2021

Heerlijke stoof en zeer smakelijke rijst.

Sanne
13 mei 2021
Rekha
13 mei 2021

Super lekkere gerechten, snel en correct geleverd! Veel te veel voor 2 vrouwen, haha

Joep N
13 mei 2021

We hebben heerlijk gegeten van de Perzische proeverij. Hoeveelheden zijn prima en op de afgesproken tijd bezorgd.

Anneke
13 mei 2021

Door mijn Iraanse man Saffraan leren kennen en sindsdien regelmatig in het restaurant gegeten en afgehaald. Ook deze keer waren de Ash, Fesenjan en spiezen weer heerlijk. We hopen snel weer in het restaurant te mogen eten!

Mw jong
13 mei 2021

Super service en heerlijk eten! De bezorger was stipt op tijd. Echt een aanrader!

Jeroen
11 mei 2021
Patrick
6 mei 2021

Enkele keren besteld en het is echt erg lekker... vooral de rijst is super! Precies op tijd bezorgd!

Thomas
4 mei 2021

Een vegetarische proeverij besteld, heerlijk! Meer dan genoeg voor 2 personen (had ook wel een derde mee kunnen eten), kwaliteit was erg goed. Enige “minpuntje” was de vertraging van 30min, maar dit is meteen opgelost. Echt een aanrader!

Naseh
1 mei 2021

Good delivery. Nice yo grt email updated and a call saying they will be a few minutes late. Good job Unfortunately, kebab quality was dramatically reduced wrt last few times. We have been there and ordered many many times in the past, and this time it was a huge surprise. Very sad to see this...

Tokhi
30 april 2021
Anoniem
30 april 2021

Het eten was smaakvol, warm en de bezorging was goed! Een echte aanrader!

Astrid
27 april 2021

Eens een keer iets anders. Kruidig, smakelijk. Erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

AM
27 april 2021

Saffraan is een kleine fijne restaurant waar je heerlijk kan eten. Nu door de coronamaatregelen niet mogelijk is om in het restaurant te eten heb ik gekozen om maaltijden af te halen. Het plaatsen van de bestelling en afhalen ging goed. Het eten was lekker en kruidig maar jammer genoeg was de verhouding rijst en vlees een beetje scheef. Ik kreeg heel veel rijst tov de hoeveelheid vlees. Een andere verhouding zou veel fijner zijn gezien het bedrag waarvoor ik besteld had.

Harry
27 april 2021

Heerlijk in één woord. En heel goede bezorger. Aanrader.

Anoniem
26 april 2021

Zoals altijd heerlijk, warm en perfect geleverd.

Janneke
22 april 2021

Wij hadden de Perzische 3-gangenproeverij voor 2 personen: Wat een kleurrijk, veelzijdig en heerlijk menu! Echt genoten en de hoeveelheid was ruim voldoende voor twee personen.

vd reek
22 april 2021

was prima

Femke
18 april 2021
Marit
17 april 2021

Het eten werd op tijd bezorgd, was meer dan genoeg, en heel lekker! Zouden het zeker aanraden.

Ria Kerstens
15 april 2021

Heerlijk! De vegetarische mantu's zijn echt té lekker!

Mahmoud
13 april 2021

We kopen "fesenjan" bijna altijd van jullie restaurant. deze keer was het helemaal niet lekker en heel anders dan wat we gewend zijn,

van erven
13 april 2021

Gisteren de proeverij gehad en een extra gerecht. Met 3 personen ruim van gegeten en het was heerlijk! Echt een aanrader.

j.emmen
12 april 2021

We hebben heerlijk gegeten van het vegetarische afhaalproeverij voor 2. De smaken waren goed. Er was precies genoeg. geen minpunten kunnen ontdekken

Patrick Blijs
12 april 2021

Eten met heel veel smaak, erg lekker! En erg vriendelijk personeel!

Latifa
11 april 2021

Super lekker eten en geweldig rekening gehouden met de gluten intolerantie Tot snel en als jullie open zijn komen we weer!

Erik
10 april 2021
AB
10 april 2021

Super lekker 😊

Deniz
9 april 2021

Heerlijk eten! Een echte aanrader. Dit was niet de eerste keer dat we hier aten maar wel de eerste recensie. Mocht ie niet bekend zijn met de Safraan dan kan een proefpakket aanrade. Eet smakelijk!!!

Sylvana de Vos
9 april 2021

Helaas ontbrak een deel van de bestelling: Wel de proeverij ontvangen, maar niet het aanvullende bijgerecht van gekruid gehakt en de kip

Sanne
7 april 2021

De proeverij besteld en super lekker gegeten! Goede (ruime) hoeveelheid. En precies op het geplande tijdstip afgeleverd. Voor herhaling vatbaar!

Maria
7 april 2021

Helaas teleurgesteld. Half uur langer moeten wachten op de bestelling, ik had gebeld of t eten er inmiddels al aan kwam en de dame vertelde me dat dit onderweg was, uiteindelijk heeft het alsnog 25 minuten geduurd voordat de bezorger (met auto) bij ons aankwam. ( ritje van max 10 minuten ) Het eten was natuurlijk niet meer warm en de kipspies was ontzettend aangebakken/taai. De Afghaanse rijst, geroosterde aubergine en de deeg gehakt hapjes kwamen helaas ook niet tot zn recht. Misschien als je in het restaurant zelf gaat eten, het allemaal wat beter verzorgd is, nu had ik t idee dat het sowieso niet vers bereid is en doordat het ook nog eens koud was, hebben we er niet van genoten. Jammer !

M. Hautus
6 april 2021

Heel bijzonder die kruiden en de combinaties daarvan die hier niet bekend zijn en zeker voor herhaling maar dan in het restaurant zodat ik weet wat ik eet :-)

Rick Leijssen
5 april 2021

Vegetarische proeverij: erg lekker en ruim voldoende eten voor 2 personen!

Daniëlle
4 april 2021

Het eten was erg lekker. Voor een proeverij hadden er misschien iets meer verschillende gerechten in gemogen. Ze waren 25 minuten later dan de afgesproken tijd. Maar het was het wachten waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Simone
4 april 2021

Altijd weer heerlijk bij Saffraan! Ook de bezorging altijd snel.

Pauline
2 april 2021

Alweer super lekker gegeten!

Samaneh
2 april 2021
Erik
28 maart 2021

Heerlijk gegeten, snel klaar prima verzorgd. We kunnen niet wachten tot het restaurant open gaat. Dan komen we zeker terug

Am
27 maart 2021
S Nijland
27 maart 2021

Heerlijk eten zoals altijd!

Anahita
25 maart 2021
Zhouhan
24 maart 2021

Super smaakvol eten en snelle service

Samantha
23 maart 2021

Heerlijk vers eten en vriendelijke ontvangst bij het ophalen. Wij zijn heel tevreden!

schosser
21 maart 2021

stipt op tijd en volledig conform beschrijving. lekkere gerechten met voldoende rijst erbij

Michel
20 maart 2021

Heerlijk! Zachte smaken, heerlijk gekruid.Aanrader!

Dadgostar
20 maart 2021
bob
15 maart 2021

Heerlijk driegangen diner besteld voor 6 personen, was meer dan genoeg en super kwaliteit.

Peter
14 maart 2021

Bijzonder lekkere ervaring

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ET
14 maart 2021

Uitstekende service. Het eten was een ware verrassing. Voor herhaling vatbaar!

MV
14 maart 2021

Superlekker! Heerlijke gerechten, met zorg gemaakt. Ik kijk uit naar de volgende keer Saffraan.

Helen
13 maart 2021

Het was heerlijk!! Voor 8 personen bestelden we 3 proeverijen en we hebben genoten. De chocoladetaart was goddelijk. Dikke aanrader.

Tim
13 maart 2021

Was erg lekker en meer dan voldoende. Allen Torshi (ingelegde groenten) was wel lekker, maar in verhouding erg duur voor die paar schijfjes groenten in het zuur voor 3 euro.

Monique
13 maart 2021

Heeerlijk!

Jochems
12 maart 2021
Anouk H
12 maart 2021

Erg lekker! Aangenaam verrast!

Bianca
12 maart 2021

Heerlijk! Bestelling netjes verzorgd, op afgesproken tijd. Ruim voldoende en de gerechten waten erg smakelijk!

Rob
11 maart 2021

Heerlijk gegeten en ook nog een verrassing erbij voor mijn verjaardag

Ellen
11 maart 2021

De maaltijd werd snel bezorgd en was heerlijk zoals we inmiddels gewend zijn van Safraan!

Ruxandra
9 maart 2021

Lekker eten! De bezorger kon het adres niet vinden en liep daardoor vertraging op.

Jasmijn
7 maart 2021

Heerlijk! Veel eten voor een kleine prijs. Nog lekker warm en snel bezorgd door een vriendelijke man 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JP
6 maart 2021
Zia
5 maart 2021

Zoals altijd helemaal perfect en op tijd geleverd.

HW
4 maart 2021

Voor de tweede keer besteld. Net als de vorige keer genoten van een culinaire reis met heerlijke gerechtjes uit het land van de sprookjes uit duizend en een nacht.

Eline
1 maart 2021

Super lekker eten, de combinatie van de smaken is echt top :) Ook was het personeel super aardig bij het afhalen. Ik kom zeker nog een keer terug!

Guzmara
1 maart 2021

The food quality and the delivery was all very good. The food is delicious. However this is the first time we ordered the proverij and was dissapointing what you get for the price you pay. The meat proverij only had one meat dish.If we ordered separate dishes we get more variaty for less price. I would recommend to review the menus in the proverij and make the content more appropiate for the price asked. For the rest we love the food and the flavours.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ma
28 februari 2021

Het was smakelijk eten. Iets te laat bezorgd en normaal is dat niet erg maar vanwege de avondklok en nog 1,5 uur moeten rijden moesten we nu snel dooreten. Dat was wat jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saeed
28 februari 2021

Zeer vriendelijke mensen en heerlijk eten .

Brenda
28 februari 2021

Erg lekker. We hadden de vegetarische proeverij plus een vega mantu, dus was voldoende voor 4 personen. Kunnen jullie de Sabzi (spinazie met boontjes) ook als los gerecht aanbieden, zo lekker! Nu zit deze alleen bij de proeverij

Caro
27 februari 2021

Heerlijk eten, stelt nooit teleur

Moniek
26 februari 2021

We hadden ervoor gekozen om de maaltijd koud mee te nemen en later zelf te verwarmen. Hiervoor kregen we prima instructies en alles was is no time klaar. We hebben heerlijk gegeten. Echt ieder gerechtje was verrukkelijk.

Frank Kilsdonk
24 februari 2021
Karel
22 februari 2021

Lekker eten Gebracht op het vermeldde tijdstip

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Said
22 februari 2021

Kwaliteit was goed maar inhoud was behoorlijk minder dan verwacht.!

Ronald
22 februari 2021

Super lekker gegeten! De smaken deden mij terugdenken aan mijn reis door Iran, super positief dus!

Betty
21 februari 2021

Het was weer heel erg lekker! Dank voor jullie allemaal Team Saffraan Restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ine Berkers
19 februari 2021

Heerlijk gegeten, verassende smaken ,geurig en meer dan voldoende ! Aanrader!

Mr Tillier
19 februari 2021

erg goed en lekker eten

Judith
18 februari 2021

Was erg lekker. Jammer dat het niet meer zo warm was.

C.C.
18 februari 2021

Heerlijk gegeten. Het is een feest om hier te mogen eten (of thuis te laten bezorgen). Een smaaksensatie voor al je zintuigen! Dank jullie wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hofman
17 februari 2021

Top!!!! Wat was dat heerlijk! Complimenten. 100% aanrader.

Chanaz
15 februari 2021

Lekker, zoals altijd! Goed ingepakt bezorgd met een leuk briefje voor Valentijnsdag! Jammer dat ik geen soep (mijn favoriet) kon krijgen i.p.v. de auberginedip als voorgerecht. Maar we hebben weer genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leo Beckers
15 februari 2021
RH
15 februari 2021
Esther
15 februari 2021

Hadden de proeverij besteld. Eten was super! En ook heel leuk voor valentijn een hartje op de tas gemaakt met “fijne valentijn”. De chocoladetaart was goddelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H Antonise
14 februari 2021

Vanavond een Perzisch proeverijtje besteld. Genoten van de typische specerijen en kruiden. De vleesgerechten waren erg smaakvol. De twee verschillende rijstsoorten waren heerlijk in combinatie met de groenten en de chutney. Bestelling werd keurig op tijd en netjes afgeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sebastian
14 februari 2021
Guy Thewissen
14 februari 2021

Heerlijk gekruid, verse producten en goed bereid. Bestel de Mantu en Saffraan favoriet met Afghaanse rijst. Absolute aanrader voor liefhebbers van de Perzische keuken!

Den Butter
14 februari 2021

1e keer en voor herhaling vatbaar. Grill en pan producten goede kwaliteit en nette prijs. Succes!

Samaneh
12 februari 2021

Great Persian food! Perfect choice to start a great night.

Mieke
11 februari 2021
Florian
10 februari 2021

Heel lekker en snel bezorgd.

Ismael
6 februari 2021
Karla
5 februari 2021

Super lekker, divers en op tijd! Smaak explosie en geen standaard.

Jopie bakker
1 februari 2021

Kwaliteit en bezorging was prima. De 3 gangen proeverij vonden wij wel erg duur in verhouding tot wat je ervoor krijgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maria
31 januari 2021

Heerlijk! Vooral joojeh schotel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rianne
31 januari 2021

Erg lekker, zoals ik gewend ben van Saffraan! Goede hoeveelheid. Vriendelijke bezorging. Mogelijk verbeterpuntje: milieuvriendelijkere verpakking (minder aluminiumfolie).

AL-Attar
30 januari 2021

Vol smaak

Tom
30 januari 2021

Heerlijk gegeten, nette tijdige bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar!

Anoniem
29 januari 2021

Het lijkte dat vlees niet vers was en helemaal smaakloos. Ik ben niet gewend van saffraan Jammer!

V.van Kan
29 januari 2021

De maaltijd was heerlijk. Alleen jammer dat het voorgerecht er niet bij geleverd was

Sareh Heydari
28 januari 2021

The best of all the times I have ordered before, on time delivery, good quality and warm food. Thanks

Desirée
27 januari 2021

Heerlijk gegeten. De ash was goed van smaak. Ik ga zeker vaker bestellen.

Thomas
27 januari 2021

Top bezorging, top eten, een lief presentje voor de jarige. Echt een aanrader!

Susanne
26 januari 2021

Wat een verrassing voor mijn verjaardag. Heerlijk gegeten met de proeverij. Zelfs nog over om morgen nog na te genieten. Aanrader. Wij gaan het zeker vaker bestellen

Partow
24 januari 2021
Tieke
24 januari 2021

Uitstekende kwaliteit en stipt op tijd bezorgd.

Bijl
24 januari 2021

We hebben ervan genoten. Eten van hoge kwaliteit, zeer smaakvol en ruime hoeveelheden.

Zhaleh yekta
24 januari 2021
Suus
24 januari 2021

Het eten was heerlijk! Helaas was het niet meer heel warm. Alles nog even opgewarmd in de magnetron. We hadden het menu voor 2 personen en was ruim voldoende. Heerlijke chocoladetaart als toetje.

Milly Schuur
23 januari 2021

Omdat we vanwege de COVID-19 maatregelen niet eten kunnen hebben we besloten 1 keer per week een ondernemer te steunen. Vandaag viel de keus op Saffraan. Het eten was verrukkelijk en van prima kwaliteit. Ook de porties waren goed. Het had iets warmer gekund, maar dat is dan ook het enige puntje van kritiek. De bezorging was op een paar minuten na op tijd. Daar kunnen collega restaurants iets van leren. Dit was onze, eerste maar zeker niet de laatste bestelling bij Saffraan.

Sandra
22 januari 2021

Heerlijk gegeten en netjes op tijd bezorgd!

Khani
21 januari 2021

Pervect, lekker, en op tijd bezorgd, Aanrader, succes

Anoniem
18 januari 2021
SAnder
18 januari 2021

in één woord: SUPER!

Theo Brunken
16 januari 2021

Zoals altijd lekker en op tijd. Als het straks, ooit weer mag, komen we zeker eten!

Hendrik Beks
16 januari 2021

Het was de derde keer en elke keer weer erg lekker. Deze keer was het de proeverij; misschien wat meer "body" vooraf, een soort amuse. Voor de rest moet je een flinke eter zijn om het allemaal op te krijgen....bedankt weer! Hendrik

Toorman
15 januari 2021
Frank v Bree
15 januari 2021

Heel lekker en zeker voor herhaling vatbaar heel vriendelijk personeel aanrader

Rob
12 januari 2021

Was weer even geleden dat wij MET Saffraan gegeten hebben! Exact op tijd bezorgd en het was weer heerlijk! Voor herhaling vatbaar.

Linde
10 januari 2021

Heerlijk eten voor een goede prijs :) De bezorger was erg aardig! Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
10 januari 2021

Ontzettend lekker en kwalitatief. Netjes verpakt en vlot bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C. Gode
10 januari 2021

Heerlijk gegeten. Het eten was uitstekend bereid en zeer goed van smaak!

Tonny
9 januari 2021

Heerlijk gegeten. Goed verzorgd en meer dan genoeg. Vriendelijke ontvangst bij het afhalen. Een aanrader 👍👍

Farzin
9 januari 2021

Heerlijk gekruid vlees en kip, zeer smakelijke rijst, verrukkelijk gegeten

Jansen
8 januari 2021

Vanwege de lockdown laten bezorgen. Als we het restaurant weer kunnen bezoeken gaan we zeker een keer op locatie eten.

Jet
7 januari 2021

Heerlijk gegeten. Enige minpuntje was dat het eten niet meer zo warm was (bezorgd) en ossenhaas was niet meer zo mals.

Mireille
6 januari 2021

Het eten was heerlijk, een absolute aanrader. De levering was snel.

Kelly
6 januari 2021
Patrick
5 januari 2021

Erg lekker, alleen was niet duidelijk of er rijst bij elk gerecht zat.... nu een bakje over. Volgende keer dus niet extra rijst bestellen.

Pieter
5 januari 2021

In een woord ;; SUPER GEWELDIG , zelfs de kinderen vonden het echt geweldig en verrassend . Dit was voor hun de 1ste keer het lekkere eten . TOPPERS ECHT EEN SUPER AANBEVELING

Van Loon
3 januari 2020

Alles wat we besteld hadden vonden we lekker. Het enigste naderl van bestellen is omdat we in blixembosch wonen het eten niet echt meer warm was. Als we weer naar de restaurants mogen gaan we hier zeker naar toe om te eten.

Yousef Norouzi
30 december 2020

Here used to be our favorite place. We ordered today a menu of around €110 to have some nice food for new year. Unfortunately, we are shocked by how quality has declined. The lamb shank for Mahicheh wasn't cooked. For Fesenjān which is a persian sour-sweet stove with walnuts and chicken fillets cooked in pomegranate concentrate , we received a very spicy meatballs mix. I suspect that the meatballs are even the left over from other dishes and not fresh. That's a pity, but this was the last time we go here!

Pauline
29 december 2020

Alweer heerlijk gegeten!

Chantal
29 december 2020

Super lekker gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar!

Renske Knops
28 december 2020

Was heerlijk!!

Ivo
28 december 2020

Levering van op tijd, netjes en warm verpakt. Eten was goed en ruim voldoende. Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Truus
27 december 2020
Tim
27 december 2020

Lekker gegeten en leuke kennismaking met deze keuken met zo'n proeverij

de Bresser
26 december 2020

goed verzorgd en lekkere gerechten, wat wel fijn zou zijn als er een etiket op de deksel zit met de naam van de gerechten en of het wel/niet vega is.

Anoniem
25 december 2020

Heerlijk, warm en grote porties!

Frank Kilsdonk
24 december 2020

Goede prijs kwaliteit verhouding, ruime porties, lekker gegeten, bezorging op tijd en vriendelijk, aanrader

Jet
22 december 2020

Het eten was heerlijk! Het bestellen via de site gaat makkelijk en de bezorging was vriendelijk en snel. Aanrader

Johan
20 december 2020

Super lekker gegeten. Een aanrader voor iedereen. Zowel de vegetarische gerechten als de kip waren erg lekker. Geen enkel gerecht viel tegen. Top!

stam
19 december 2020

We hebben voor de 2e keer heerlijk gegeten. Alles kan zo de magnetron in om het weer wat warmer te maken. Er zal beslist nog een volgende keer komen.!

Lauret
19 december 2020
Ghazal
19 december 2020
Farzin
18 december 2020

Heerlijk gegeten en genoten van de authentieke smaken van de perzische gerechten. Absoluut een aanrader voor wie een mooie culinaire ervaring rijker wil worden.

Dariush
18 december 2020

Heel zou in kip en vlees.... Ik vind het jammer...

Dirk Jan
18 december 2020

Delicious, warm and authentic meal. Loved everything! Delivery was great and on time. Communication from order to delivery was clear. We really enjoyed the meal and would definitely recommend Saffraan to our friends and family.

Olaf
17 december 2020

Echt super lekker!

juul
17 december 2020

Heel erg lekker eten, ook goed nagedacht over het inpakken (scheiden van warme en koude gerechten)

Gerard
16 december 2020

De proeverij voor 2 personen met 2 soorten rijst en heerlijk gemarineerde kip was voortreffelijk. Ruim voldoende ook voor n paar goede eters. De bijgeleverde aubergine vond ik erg ‘gaar’ maar dat is waarschijnlijk een kwestie van smaak. Tot n volgende keer!

Yvonne
14 december 2020

Gewoon heerlijk!

mol
13 december 2020

Onze bestelling was goed al waren we wel een beetje teleurgesteld in de hoeveelheid gerechtjes voor de proeverij. Geen dubbele hoeveelheid maar meer variatie zou ons erg aanspreken. Ook was het bestelde naanbrood niet aanwezig (alleen stukjes gesneden tortilla !) Onze kinderen die via thuisbezorgd besteld hadden kregen wel naanbrood en hun bestelling was keurig op tijd terwijl onze bestelling 20 minuten te laat was en wij daardoor niet samen digitaal konden eten. Een verontschuldiging voor de late bezorging kwam ook niet. Al met al een paar minpuntjes dus, maar we gaan binnenkort wel weer een keer bij jullie bestellen want het eten is erg lekker ! Hopelijk hebben jullie iets aan deze feed-back. Succes met alles

Tjarve Brouwers
12 december 2020

Heerlijk genoten van de Perzische proeverij. Alle gerechten keurig per persoon verpakt en heerlijk op smaak. Prima porties. Zeker een aanrader!

Betty Wondergem
12 december 2020

Het eten was weer heerlijk! De gerechten zijn heel bijzonder. Het vlees is heel fijn gekruid en ook de rijst vinden wij erg lekker. Het dessert, de chocoladetaart, is iets waar ik vaak van droom; de allerlekkerste chocoladetaart ever!!!

Rem
12 december 2020
Svetlana
11 december 2020

Het was lekker

Henry
11 december 2020

het is heerlijk en ook een royale portie een aanrader voor iedereen die met de Iraanse keuken in aanraking wil komen

Ali Mohammadi
8 december 2020

Ik bestel voor de 3e x bij Saffaran maar helaas elke keer teleurgesteld na mijn bestelling dit keer Kon de bezorger het adres niet vinden vervolgens zelf naar buiten gegaan om hem te zoeken, na 4 minuten zoeken heb ik hem 200 meter verder dan mijn appartement aangetroffen. Hij was zelfs boos op mij dat hij het adres niet kon vinden... eten was kouder dan in de koeling en de aardappelen waren erg hard! In afwachting van een compensatie zoals de mevrouw aan de telefoon aangaf.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leonie
7 december 2020

Gisteren de proeverij besteld (en afgehaald) nav de goede recensie in de krant. Smaakte allemaal uitstekend. Voorgerecht was wat weinig. Hoofdgerechten en dessert waren prima en ruim voldoende. De prijs was, wat mij betreft, te hoog. Komen graag een keer terug in jullie restaurant!

Tinka Kramer
6 december 2020

Het eten was goed qua smaak en hoeveelheid. De bezorging was 45 min. later dan gevraagd (18:45). Om 18:40 bericht gekregen “we zijn onderweg”, om 19:30 arriveerde de bestelling, dat is 50 min. later. Het eten was dan ook niet warm meer. Tevens ontbrak 1 besteld gerecht (de baklava).

Maas
6 december 2020

Dat het niet precies op tijd afgeleverd kan worden, begrijp ik, maar Jammer genoeg iets meer dan een half uur te laat, waardoor het eten echt niet warm meer was, vonden wij jammer. Smaken waren goed.

vd Noort
5 december 2020

Een heel erg smakelijke maaltijd! We hebben er alle vier van genoten.

Erica
5 december 2020

Heerlijk eten! Bijzonder smaakvol. Prima thuis bezorgd. Top.

HENK
5 december 2020

Exact op tijd afgeleverd, vriendelijke bediening en uitleg bij de afhaalpakketten. Heerlijk gegeten van het driegangen menu. Groot genoeg per portie. Het naanbrood was aan de krappe kant.

Ruud
5 december 2020

De maaltijd werd precies op de afgesproken tijd bezorgd. Geweldig. Het eten smaakte uitstekend. De chocoladecake was echter wel een wat te machtig toetje en verstoorde de nasmaak van het eten. Tip: benoem de namen van de gerechten op de verschillende schaaltjes

Joyce Bekkering
4 december 2020

Heerlijk gegeten!