Beoordelingen van Saffraan Restaurant Eindhoven

Recente recensies van Saffraan Restaurant Eindhoven

5 sterren na 56 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten en altijd een vriendelijk dienst. Danjulliewel! --- Super delicious food and always a friendly service. Thank you very much!

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Iets later bezorgd dan verwacht, maar dit vergaten we snel. Aanrader!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld voor afhaal, niet hoeven wachten. Alles was heerlijk, net als toen we vorig jaar in het restaurant hebben gegeten. Smullen! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten, Zowel bij hun in het restaurant als bij het bezorgen. Ik kan niets anders zeggen dan top. En weer heerlijke genoten van de lekkere smaken.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, vriendelijk personeel & niet lang hoeven wachten.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet echt warm, maar het was toch weer heerlijk!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, bestelling werd snel bezorgd en het eten was uitmuntend. Gaan hier zeer vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk,de bezorger was erg vriendelijk. Maar het eten liet erg lang op zich wachten, helaas daardoor het eten lauw

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker. Bij de bezorging was een foutje gemaakt, maar dat werd op professionele wijze weer helemaal goed gemaakt. Aanrader!

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben vandaag voor het eerst besteld bij Saffraan. Aangenaam verrast door het lekkere eten. Wij gaan hier zeker nog vaker bestellen. Echt een aanrader!!

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd, van harte aanbevolen

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

levering is snel, lekker!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

definitely one of the best restaurants of Eindhoven. Not only the food is delicious and not pretentious, but the service is incredibly good...so friendly, timely and kind.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren 45 min later dan ze hadden aangegeven. Om 19.15 uur besteld en om 20:45 uur pas bezorgd. Duurt wel erg lang ook al is het vrijdag avond. Het eten was lekker maar niet warm.

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoonweg geweldig!! Heerlijk gegeten.!! Voor 2 personen besteld maar hadden we prima met 3 van kunnen eten. Echt top!

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I left you a note about a severe nut allergy and called your restaurant. And you sent us rice with pistachio in it. My daughter could die from it! I spotted it in time. I am shocked at your lack of service, lack of awareness and stupidity.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit, super snelle levering!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, ruime hoeveelheid. Zeker aan te raden.

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de gewenste tijd thuis bezorgd, goed warm, mooie porties en ook nog eens heerlijk eten, aanrader!

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden voor de 2de keer afgehaald. Super smaakvol!! Heel lekker eten en altijd super aardig personeel!

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles top

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, op tijd geleverd, wat wil je nog meer?

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en lekker eten

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker, maar konden de feta kaas niet ontdekken het was al laat en ben t daarna vergeten te melden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijke website, heerlijke gerechten, goede communicatie mbt bestelling en levering

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer fantastisch

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle bezorging en heerlijk eten! Had aangegeven dat ze iets vroeger kwamen ivm de kinderen die op tijd in bed moeten, en dat deden ze ook. Zeer klantvriendelijk en heerlijk eten!

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben echt heerlijk gegeten. Enorme porties en goed op smaak!!

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima als altijd. Een feest op tafel. Heerlijke kruiding

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te lang bezorgtijden, ook niks gecomponeerd gekregen..

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

- Berenj kamel napokhte bood, mitoonest bishtar bepaze - kabab koobideha sookhte boodan - mirza ghasemi tokhme morgh nadasht (recipe asli tokhme morgh dare)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, heerlijk gegeten en ontzettend vriendelijke service bij Saffraan

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk! Ik vond t iets wat prijzig. Chocolade dessert was verrukkelijk!!!

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, op tijd geleverd. Hier gaan we zeker nog een keer eten!

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk 👍

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en perfect rekening gehouden met mijn notenallergie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Keurig op tijd. Mooi ingepakt. En een heerlijk menu met zeer verfijnde smaken. Precies genoeg voor 2 personen. Normale eters. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een verrassing was dit. Ik wilde eens wat anders bestellen dan sushi wat we altijd doen. Zeer aan te raden erg lekker eten. Bezorging ook top binnen 30 min bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, goede service, Zeker een aanrader. Kom zeker nog eens terug

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles Prima! Heerlijk!

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijdige bezorging. Smaakvolle gerechten. Saffraan rijst besteld echter Afghaanse rijst ontvangen.

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch mooi en smaakvol eten. Ik heb het eten afgehaald en het was alsof mijn huis het restaurant werd; dezelfde kwaliteit die ik van Saffraan inmiddels gewend ben!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, echt een aanrader!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating